dimecres, 25 d’abril del 2012

QUI SOM?

La Plataforma "L'educació és futur" som un grup de professionals de l'àmbit de l'educació i d'altres membres de la comunitat educativa de la comarca d'Osona que diem prou a l'actual situació de l'educació al nostre país, i diem prou al model econòmic que s'hi recolza darrere, un model econòmic que ens allunya de la qualitat i la creació de futurs professionals competents en la investigació i els desenvolupament. 

Per tal de mostrar el nostre rebuig, i tenint en compte que quedant-nos a casa de braços plegats no aconseguirem que ningú ens escolti, ens hem unit per tal de tirar endavant un conjunt de propostes i reivindicacions que volem compartir amb la societat que n'és, al cap i a la fi, la principal destinatària.

Prou s'han esforçat, polítics i poders econòmics, a dividir-nos entre bons i dolents, entre funcionaris que viuen com a reis i una societat que, en canvi, viu de manera precària. Així, les reivindicacions dels agents públics perden força i guanya prestigi públic la privatització de l'estat del benestar, l'estat que preveu una educació pública i de qualitat a l'abast de tothom.

Aquesta Plataforma pretén ser un graó més cap a nou model d'educació que s'emmarqui en un nou model econòmic i de país, que creu que si bé l'educació és cara, la ignorància encara ho és més.

Per col·laborar en la nostra tasca, podeu unir-vos a nosaltres seguint les nostres propostes i reivindicacions, bé sigui afegint-vos al Facebook, o de d’aquest blog o bé enviant un correu a
plataformaleducacioesfutur@gmail.com.
Doneu a conèixer al vostre entorn la nostra tasca.

L'educació és futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada