dilluns, 7 de maig del 2012

Resum de l’Assemblea de Zona 3-5-12

Poca assistència, prop d’una vintena de persones.

Es va tractar, en primer lloc, el tema de les propostes dels centres contra les retallades. Les propostes prioritzades d’alguns centres són :

-Boicot a les proves de competències del curs vinent

-No fer sortides i colònies

-Sumar esforços de cara a les mobilitzacions amb les Ampes i també amb altres serveis públics comarcals.

-Dimarts grocs: vestir-se amb la samarreta groga de la marea groga i/o de la plataforma” l’educació és futur” i convidar als pares, mares i alumnat a participar-hi. L’escola de Calldetenes i l’ institut de Centelles ja han iniciat els dimarts grocs.

Les persones assistents que no portaven propostes tractaran de parlar-ne al seu centre i explicar-nos el resultat properament.

Els sindicats expliquem breument la mesa sectorial d’ahir al matí.

-Final del pacte d’estabilitat del professorat interí, el departament es nega a prorrogar-lo.

-Les demandes de places a les adjudicacions d’estiu començaran pel personal funcionari del 17 de maig a l’1 de juny i seguidament el personal interí del 4 al 18 de juny.

També comuniquem que hi ha dues noves convocatòries de mobilització:

-Dissabte 12 de maig concentració a les 6 de la tarda, a plaça Catalunya convocada pel moviment dels indignats/ades 15M, amb suport de sindicats i d’altres entitats.

-Dijous 22 de maig, vaga sectorial d’ensenyament, públic i concertat, de tots els nivells: llars, escoles , instituts, universitats,...

Decidim tornar-nos a trobar en assemblea de zona el dijous 17 de maig, a les 6 de la tarda, a l’Alberg de Vic i convocar una segona trobada de comunitat educativa el dijous 7 de juny amb la participació d’algun ponent que ens parlés de la crisi a ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada